U bent hier: Internet De voordelen van glasvezel

De voordelen van glasvezel

Supersnel down- én uploaden 

Met glasvezel down- en upload u met dezelfde hoge snelheid. De enorme bandbreedte en de eigen verbinding tot in huis maken glasvezel de meest snelle en meest stabiele internetverbinding. Het is daarom geen probleem wanneer u met velen tegelijk online bent op meerdere laptops, smartphones, televisies, tablets, gameconsoles enzovoort.

Briljante beeldkwaliteit voor digitale en HD-zenders 

Bij glasvezel blijft de kwaliteit van het signaal continu, in tegenstelling tot het signaal via het traditionele kopernetwerk of ADSL, waarbij vaak het aantal gelijktijdige gebruikers of de afstand tussen uw huis en de wijkcentrale invloed heeft op de kwaliteit van het signaal.

Thuis net zo snel werken als op kantoor 

Doordat u met glasvezel een symmetrische verbinding hebt, gaat uploaden net zo snel als downloaden. Extra handig dus, wanneer u thuis werkt en bijvoorbeeld presentaties moet opslaan op het bedrijfsnetwerk, of grote bestanden thuis wilt downloaden.

Overzichtelijke alles-in-één pakketten 

Één abonnement voor internet, bellen en televisie. Dat is niet alleen eenvoudig geregeld en overzichtelijk, maar ook goedkoper dan wanneer u al uw diensten los afneemt.

Bekijk onze pakketten >