Gewoon korting die
voor het oprapen ligt.

Daarom OnsBrabantNet

Maart: Maand van de Politiek

| Nieuws

Op woensdag 15 maart is de verkiezing van de Tweede Kamer. Op deze dag kunnen Nederlanders weer hun stem uitbrengen op hun favoriete politieke partij. Politici weten tegenwoordig ook goed gebruik te maken van de mogelijkheden die het internet biedt. Deze maand geven we in verschillende artikelen achtergrondinformatie over de invloed van internet op het politieke landschap. 
Lees meer

Eigen wereld, eigen bubbel

| social media

Waarom zie ik op Facebook steeds diezelfde advertenties? Heeft u dat zich wel eens afgevraagd? Uw tijdlijn is namelijk bepaald op grond van uw likes en voorkeuren. U krijgt gerichte advertenties, aanraders die bij u passen en het soort nieuws dat bij uw opvattingen past. Of werkt het soms ook andersom?
Lees meer

Huwelijk met de handschoen

| internet

Kent u de uitdrukking trouwen met de handschoen? Het komt voort uit een gebruik van vroeger, waarbij één of beide partners niet aanwezig zijn bij het huwelijk. Een beroemd voorbeeld is dat van Napoleon die met Marie Louise trouwde op 11 maart 1810, maar zelf niet aanwezig was. Hoewel bijna nergens dit soort huwelijken geldig zijn, lijkt dit toch iets te zijn voor de nabije toekomst.
Lees meer

Sluit

Gratis glasvezeladvies aan huis

Plan hier eenvoudig een afspraak in met onze adviseur voor een antwoord op al uw vragen over glasvezel:

  • 1. Selecteer uw gemeente en kies een datum en tijdstip
  • 2. Laat uw gegevens achter
  • 3. Onze adviseur komt op het door u gekozen tijdstip bij u thuis voor gratis advies op maat.
Sluit

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Sluit