U bent hier: Blog TV-tips

TV-tips

altijd op de hoogte van de leukste programma's

Bijgewerkt: 3 mei 2017

Peking Express 

Amusement | Net 5 | Elke maandag om 20.30 uur
Na 5 jaar  is Peking Express terug op televisie met een geheel nieuw avontuur. 3 koppels gaan de strijd met elkaar aan om met zo weinig mogelijk budget door Azië te reizen. Deze editie wordt er gereisd door Vietnam, Laos en Cambodja. Welk duo komt als sterkste uit de bus? Check deze website voor meer informatie over de kandidaten en meer nieuws. 

Beste Kijkers 

Amusement | RTL 4 | Elke donderdag om 20.30 uur
Ruben Nicolaï laat wekelijks weer de leukste, grappigste en ontroerendste televisiefragmenten zien van de afgelopen week. De fragmenten worden voorgelegd aan twee teams met de vraag 'hoe loopt dit af?'. Het vierde seizoen van het van oorsprong Vlaamse programma gaat in april van start op RTL4. 

Wie ben ik? 

Amusement | RTL 4 | Vanaf 29 april
Het populaire spelletje Wie ben ik? keert deze maand weer terug op televisie. De nieuwe teamcaptains Najib Amhali en Jandino Asporaat proberen samen met gasten te raden welke namen er op hun bordje staan. Presentatrice Wendy van Dijk probeert alles in het gareel te houden. Of dat gaat lukken is vanaf eind april te zien op RTL4. 

Zender van de maand: Nick Jr.

De hele maand gratis te zien via uw Interactieve TV op kanaal 23 of 33. 
In onze Maand van de Lach is Nick Jr. gratis te zien! Nick Jr is een speciale zender speciaal voor peuters en kleuters em draait volledig om ‘Slim Spelen’. Leerzame en geweldloze televisie waarbij kinderen zelf worden uitgedaagd actief mee te doen.

Dit wordt bijvoorbeeld gedaan in de bekende series ‘Dora de Ontdekker’ en ‘Diego’, waarbij kinderen interactief oplossingen moeten zoeken. Nick Jr. is dé zender waar u uw jonge kinderen zonder zorgen naar kunt laten kijken én waar ze op jonge leeftijd al een hoop leren! Nick Jr. maakt deel uit van ons Plus pakket

Bekijk onze zenderpakketten >