U bent hier: Maand van Maand van de Televisie

September: Maand van de Televisie

Maand van de Televisie 

Het nieuwe televisieseizoen staat voor de deur. Populaire programma's als Heel Holland Bakt, Expeditie Robinson en GTST gaan deze maand weer van start. Maar ook nieuwe formats komen aan bod, zoals Boswachter Gezocht, het satirische Dwars door de Week en Kroongetuige waarin Bekende Nederlanders een fictieve moord gaan oplossen in Zweden. Genoeg programma's voor een avondje voor de buis!

      

Haalt u alles uit uw Interactieve TV? 

De meeste mensen weten wel wat Interactieve TV te bieden heeft: betere beeldkwaliteit, standaard meer zenders, programma’s opnemen en live pauzeren. Waar velen niet van op de hoogte zijn, is dat er nog veel meer opties zijn! Wij vertellen u graag hoe u echt alles uit uw Interactieve TV haalt. 
Lees verder >

Tips voor goede binnenhuisbekabeling 

Onze monteurs hebben vaak de beste tips hoe u optimaal gebruik kunt maken van onze diensten. En uiteraard delen wij die tips graag met u! Deze keer bespreekt onze monteur het belang van goede binnenhuisbekabeling.
Lees verder >

Hoe ga ik om met media-gebruik bij kinderen?  

Met de komst van smartphones, tablets, computers en de toename van het aantal televisies in huis, is het beeldschermgebruik onder kinderen de laatste jaren enorm toegenomen. Veel ouders vragen zich dan ook af hoeveel uur ‘beeldschermgebruik’ nog gezond is?
Lees verder >

Blijf op de hoogte

Deze maand zullen wij u op de hoogte houden van artikelen en acties via onze nieuwsbrief en Facebook. Volg ons om op de hoogte te blijven!

1: Facebook (volg ons)

2: Nieuwsbrief (inschrijven)

TV-tips

Boswachter Gezocht 

Vanaf 1 september

Wie wordt de nieuwe boswachter op Texel? In dit programma duikt presentator Viktor Brand samen met 10 natuurliefhebbers de mooiste natuurgebieden in om aan de hand van opdrachten de juiste man of vrouw te vinden voor deze uitdagende baan. Na 8 weken is bekend wie het roer in zijn leven omgooit om boswachter te worden op Texel. Heel Holland Bakt 

Vanaf 3 september

De tenten zijn opgezet en de ovenschalen zijn ingevet. In dit vijfde seizoen van Heel Holland Bakt strijden 10 gepassioneerde amateurbakkers weer voor de titel van beste thuisbakker van Nederland. Net als vorig seizoen, neemt André van Duin de honneurs waar voor presentatrice Martine Bijl. Het belooft weer een seizoen te worden vol inspirerende taarten, koekjes en andere baksels. 

Dwars door de Week 

Vanaf 16 september

Sophie Hilbrand presenteert vanaf 16 september het satirische programma 'Dwars door de Week'. In deze quiz wordt de kennis van twee BN'ers getest op basis van de actualiteiten van de afgelopen week. De quiz wordt omlijst met satirische sketches door onder anderen Koefnoen-acteurs Owen Schumacher en Paul Groot.