U bent hier: Maand van Maand van de Natuur

Oktober: Maand van de Natuur

Maand van de Natuur 

De natuur is één van de weinige dingen waar de mensheid nog geen grip op heeft kunnen krijgen. De ene keer is de natuur verwoestend, terwijl de natuur de andere keer haar wonderschone kant laat zien. De maand oktober staat in het teken van de natuur. Zo laten wij u onder andere zien waar de beste natuurprogramma's te zien en te horen zijn op tv en radio.

      

Dossier Wifi

Internetten en televisiekijken gebeurt al lang niet meer via de traditionele pc of televisie. Steeds vaker wordt de tablet daarvoor gebruikt, waarmee u ook de mogelijkheid heeft om dit in de tuin te doen. Daarvoor heeft u wel een goede wifi-verbinding nodig. In ons Dossier Wifi geven wij enkele tips.

Lees het Dossier Wifi >

Blijf op de hoogte

Deze maand zullen wij u op de hoogte houden van artikelen en acties via onze nieuwsbrief en Facebook. Volg ons om op de hoogte te blijven!

1: Facebook (volg ons)

2: Nieuwsbrief (inschrijven)

TV-tips

Vroege Vogels 

Zondag op de radio, dinsdag op tv

Het programma 'Vroege Vogels' noemt zichzelf 'de advocaat van de natuur en de spreekbuis van het milieu.' Al meer dan 35 jaar wordt de natuur centraal gesteld in dit programma. Op zondagochtend kunt u van 7.00 tot 10.00 uur rustig wakker worden met Vroege Vogels op radio NPO1. Op dinsdagavond is om 19.20 uur de televisieuitzending te zien. National Geographic 

Elke dag de mooiste documentaires

National Geographic is de zender met programma's en documentaires over milieu, dieren, wetenschap en geschiedenis. Voor de echte natuurliefhebber is er een speciale zender; Nat Geo Wild. Deze zender is onderdeel van het Plus pakket en laat vooral programma's zien over de rauwe wilde natuur. 


Natuurdocumentaires van de NPO 

Bekijk ze online terug

Regelmatig zijn op de NPO mooie natuurdocumentaires te zien. Heb je ze gemist? Kijk ze dan terug op de website van de NPO. 

Bekijk natuurdocumentaires van de NPO >