U bent hier: Maand van Maand van de Vakantie

Juli: Maand van de Vakantie

Maand van de Vakantie 

Hoewel juni al veel zomerse dagen kende en we te maken hadden met aanhoudende droogte, begint de zomervakantie in het Zuiden pas op 15 juli. Daarom hebben wij juli uitgeroepen tot Maand van de Vakantie. Een mooie gelegenheid om u tips te geven over het gebruik van internet op vakantie en wat u bijvoorbeeld allemaal kunt doen met uw vakantiefoto's!

      

Hoe veilig is gratis wifi?  

Een dag zonder internet, wie kan zich dat nou nog voorstellen? Overal waar wij komen, is tegenwoordig wifi te vinden. Vaak nog gratis ook. Ideaal zou u denken, maar is lukraak inloggen op een open wifi-netwerk eigenlijk wel veilig?
Lees verder >

Databundels en mifi 

Op vakantie internetten? Hartstikke handig natuurlijk, maar hoe doet u dat zonder risico’s of hele hoge kosten? Er is inmiddels een oplossing beschikbaar die aanbevolen wordt voor vakantiegangers, namelijk het gebruik van mifi.
Lees verder >

E-mailen op vakantie 

Wie weet staat uw vakantie al op de planning. Neemt u uw e-mail ook mee op vakantie? Of juist bewust niet? Wij geven u in dit artikel een aantal tips welke mogelijkheden u heeft om instellingen aan te passen. 
Lees verder >

Blijf op de hoogte

Deze maand zullen wij u op de hoogte houden van artikelen en acties via onze nieuwsbrief en Facebook. Volg ons om op de hoogte te blijven!

1: Facebook (volg ons)

2: Nieuwsbrief (inschrijven)

TV-tips

Groeten van MAX 

Elke maandag om 20.30 uur op NPO1

Veel mensen werken een jaar lang hard om vervolgens te genieten van een welverdiende vakantie. En eenmaal aangekomen op de vakantiebestemming gebeurt er iets, waardoor de vakantie in het water valt. Groeten van MAX is een consumentenprogramma dat vakantiegangers bijstaat bij conflicten. 

Zomergasten 

Vanaf 23 juli elke zondag op NPO2

Janine Abbring is de nieuwe presentatrice van Zomergasten, het programma waarin gasten drie uur live worden geinterviewd aan de hand van televisie- en filmfragmenten. De eindredactrice van het programma Zondag met Lubach neemt hiermee het stokje over van Thomas Erdbrink. 

Tour du Jour 

Elke dag om 20.00 uur op RTL7

Na een jaar afwezigheid is Tour du Jour weer terug op televisie. Wilfred Genee neemt samen met onder andere vaste gast Michael Boogerd de ontwikkelingen in de Tour de France door. De dagelijkse uitzendingen worden opgenomen in Restaurant Binnen in Breda. Maxim Hartman en Filemon Wesselink zullen op locatie verslag doen.