U bent hier: Maand van Maand van de Lach

April: Maand van de Lach

Maand van de Lach 

In tijden waar het nieuws beheerst wordt door negatieve berichten, vinden wij het belangrijk om te blijven lachen. Daarom hebben wij april uitgeroepen tot de Maand van de Lach. In deze maand geven wij achtergrondinformatie bij de soorten humor en natuurlijk ontbreken de voorbeelden daarbij niet. Ook geven wij tv-tips voor de leukste programma's op televisie. 

      

Artikelen

De lachband; irritant of onmisbaar? 

Iedereen die wel eens een televisieopname heeft bijgewoond, weet dat het publiek vooraf wordt geënthousiasmeerd. Een enthousiast applaus van het publiek beïnvloedt het enthousiasme thuis voor de buis. Bij komedies is het niet het applaus, maar de lach die de grappen kunnen versterken. En om dat effect een handje te helpen wordt regelmatig de lachband ingezet. 

Maar is zo'n lachband nou irritant of onmisbaar? Lees ons artikel over dit televisiefenomeen.

Lees verder >

Blijf op de hoogte

Deze maand zullen wij u op de hoogte houden van artikelen en acties via onze nieuwsbrief en Facebook. Volg ons om op de hoogte te blijven!

1: Facebook (volg ons)

2: Nieuwsbrief (inschrijven)

TV-tips

Beste Kijkers 

Vanaf donderdag 6 april op RTL4

Ruben Nicolaï laat wekelijks weer de leukste, grappigste en ontroerendste televisiefragmenten zien van de afgelopen week. De fragmenten worden voorgelegd aan twee teams met de vraag 'hoe loopt dit af?'. Het vierde seizoen van het van oorsprong Vlaamse programma gaat in april van start op RTL4. 

Wie ben ik? 

Vanaf zaterdag 29 april op RTL4

Het populaire spelletje Wie ben ik? keert deze maand weer terug op televisie. De nieuwe teamcaptains Najib Amhali en Jandino Asporaat proberen samen met gasten te raden welke naam er op hun bordje staan. Presentatrice Wendy van Dijk probeert alles in het gareel te houden. Of dat gaat lukken is vanaf eind april te zien op RTL4. 

Comedy Central 

24 uur per dag comedy

Op Comedy Central vindt u 24 uur per dag de beste stand-up comedy, comedyshows en de beste Britse series. Comedy Central is te vinden in het basispakket. Maar voor de echte humorliefhebber zijn in ons Plus Pakket twee extra zenders te vinden van Comedy Central; Comedy Central Extra en Comedy Central Family.